Länsirannikon näyttelyvuoden aloittaa aina Turun talvinäyttely, joka vuorovuosin on Top Dog Show ja Winter Dog Show. Tänä vuonna (21.1.2006) vuorossa oli tuo talvisempi versio ja tänä vuonna totisesti olosuhteetkin olivat hyvin talviset. Onneksi kuitenkin vain Messuhallin ulkopuolella (pakkasta melkein -20) sisällä oli jännityksestä huolimatta lämmin tunnelma - kuten tollerikehien laidalla yleensäkin. Koska paikalle oli ilmoittautunut lähes 50 tolleria, tuomaroi pennut ja junnut alunperin ilmoitetusta poiketen Hans Lehtinen ja muut Paula Heikkinen-Lehkonen. Molemmat arvostettuja pitkänlinjan tuomareita. Paula Heikkinen-Lehkonen oli arvostelussaan varsin tiukka ja käytti arvoasteikon koko skaalaa ja erityisen kriittinen hän oli narttujen kohdalla: kahdestakymmenestä hänen arvostelemastaan nartusta vain yksi sai ERI:n. Koska linja oli johdonmukainen, tuntui laatuarvostelu H:kin jo aivan tyydyttävältä tulokselta.

Lämpimät onnittelut kaikille menestyneille. Erityisonnitelut Cajolle joka vielä ryhmäkehässä ylsi sijoitukseen ollen RYP-4. Lämpöiset onnittelut myös Waterfox-kennelille kasvattajaluokan voitosta

Koirien kuvaaminen suuressa hallissa ei koskaan ole minun taidoillani helppoa, enkä ole syksyllä hankitun kameramme kanssa vieläkään oikein tullut sinuiksi. Vähän yllättäen totesin, että salaman käyttö ei ainakaan parantanut kuvien laatua. Pentuja ja junnuja en valitettavasti saanut kuvattua lainkaan vaikka ne arvosteltiinkin viereisessä kehässä. Koska koiria oli niin paljon, olen jakanut kuvat viidelle sivulle ja surffaamaan pääset ylävalikon yllä olevista linkeistä.