Kun kaikki agilityä vakavasti harrastavat agilitaajat olivat lauantaina 7.7.2007 viettämässä agilitypäivää Vöyrillä agirotutapahtumassa, niin meidän lauma vaan lokotteli, kunnes hoksasimme, että ATT:n uuden (todella upean huom!) kentän täytyy olla tyhjä ja siis käytimme hyväksemme tilaisuutta ja keräsimme kamppeemme ja niinpä saimmekin kentän aivan kokonaan omaan käyttöömme :-) Alla muutamia otoksia ja tilannekuvia siitä, miten meidän harjoitukset parhaimmillaan ja pahimmillaan sujuvat.
Näinhän se menee silloin, kun se hyvin menee -
lähtökomento tulee ..
ja hyppy komeasti yli
Ja sitten saattaa vaikka käydä niin, etteivät ohjaaja ja ohjattava oikein löydä yhteisymmärrystä siitä kauanko kontaktilla ollaan. Frida on sitä mieltä, että kontakti on oikeasti aika turha juttu, joiden vuoksi ei kannattaisi kallista aikaa haaskata.
Tällöin joukkueen on syytä pitää neuvottelu ja käydä läpi perusasioita, joihin mm. kuuluu se, että ohjaaja on se, joka päättää kuinka kauan kontaktilla ollaan (joko mä saan mennä?)
vihdoin lupa liikkeelle lähtöön tulee ...mutta, koska kontaktilla hukattiin aivan älyttömällä tavalla aikaa, on seuraavalla esteellä syytä jättää ainakin ensimmäinen keppi väliin!
Kuten yleensäkin, niin myös agilityradoilla elämä Fannin kanssa on helpompaa.
Useimmiten se tekee niin kuin on käsketty, mutta toisinaan voivat esteet aiheuttaa yllättäviä hankaluuksia.
Onneksi niistä yleensä selvitään nopeasti
Nämä kuvat kertovat aika hyvin siitä, miten erilaisia meidän tollerit ovat. Fannin odottaa rauhallisesti omaa vuoroaan, mutta Fannin ollessa radalla
Frida pitää huolen siitä, että kaikki lähiseudulla liikkuvat tietävät, että käynnissä on suuri vääryys ja joku muu on Fridan omalla radalla.
Ja silloin on taas muistutettava siitä, kuka täällä kentällä on oikeutettu ilmaisemaan oman mielipiteensä ääneen.
Rehellisyyden nimissä on kuitenkin kerrottava, että päivän ollessa kuumimmillaan molemmat viihtyvät mieluiten katsomon penkkien alla olevassa viileässä paikassa. Meidän tytpytsyt ovat parhaimmillaan silloin, kun lämpötila on alle 20 C. Hellepäivänä ne hakeutuvat ihan oma aloitteisesti aina välillä varjoon.