Wirmo Dog Show 2004 järjestettiin odotettua (ennustettua) paremmassa säässä. Paikalla oli 26 tolleria ja tuomarina Bjarne Sörensen Norjasta. Tunnelma oli leppoisa ja näyttely hyvin järjestetty. Kuvat eivät valitettavasti ole kovin edustavia, koska valitsin kuvaamisen kannalta ihan pöhkön istumapaikan. Minusta katsoen aurinko oli suoraan arvosteltavien koirien ja tuomarin takana :-(. Fannin arvostelu (avo 1/2) tulee Fannin tulossivulle kunhan saan selvitettyä, mitä kehätoimitsija on lappuun kirjoittanut. Huono ruotsinkielentaitoni ja epäselvä käsiala aihettavat jonkiverran tulkintavaikeuksia.

1. Tollerit aloitti Kitimat Maxwell Smart (Sipsi - kirjoitusasu ei tarkastettu) Tuloksena KP ja ROP pentu.
2.Juniorluokan Waterfox Wagner ja Waldemar (Wage ja Wallu)
3. Renard Ruse Goguette (Nosse) ja Small Fetcher Easy-Going Egon (Miska)
4. Miska arvosteltavana
5. FIN MVA JV-01 SV-02 V-03 Sphra's Fire at Kitimat (Allan)
6. Riikka ja Deli (Hulivilin Deeply in Love) odottavat vuoroaan.
7. Riikan ja Delin kauniin näköistä menoa

8.Tuomari oli selvästi kiinnostunut arvostelemistaan koirista ja kuvasi useimmat vähintään ERIn saaneet, Deliin hän oli selvästi ihastunut.

9. Kuvaamisesta ei oikein meinannut tulla loppuakaan :-)

10. Waterfox Marine Lady arvosteltavana
11. Tytti eli Kitimat Monday Morning esiintyy jo ammattilaisen varmuudella. Tuloksena SERT ja VSP.
12. Sienna-Red's Ninette

13. Ja tämä tässä on Fanni. Meidän pikkuinen karvaton valloittava prinsessamme.

14.Yllättävän paljon Fannia muistuttanut Articfox's Mariella (Ella)
15. Avoimen luokan nartut kehässä (paitsi Ella, joka on yllä)
16. Fanni arvosteltavana. Fanni antoi tuomarin tarkastaa hampaat yms. yllättävän tyynesti. Joskus mätsäreissa on ollut ongelmia, kun Fanni ei ole pitänyt tuomarista.
17. Luokan voittaja Waterfox Fortunella (Nelli).
18. Avoimen luokan nartut sijoitettuna. Fanni tuli siis luokassaan kakkoseksi. Ilmeisesti kehän tällä laidalla oli jotain hyviä hajuja, koska ne kiinnostivat Fannia paljon enemmän kuin esiintyminen. Valitettavasti näin oli myös liikkeitä tarkasteltaessa. :-(
19. Waterfox kennel oli ainoa kasvattajaluokkaan osallistunut. Komea kaarti saikin tulokseksi KP:n ja oli ROP kasvattaja.

20. Tässä vielä Waterfoxien komeaa esiintymistä.

21. Tiina joukkoineen
22. Vähän epätavallinen kuva ROP:sta (Allan) ja VSP:sta (Tytti)
23. Kitimat jengi, jolle päivä oli täysosuma. ROP pennun, ROPin ja VSP:n lisäksi June (taustalla) otti vielä odotetun vetskujen ROPin
24. Fridalle päivä sen sijaan oli kärsimystä. Kuningattaremme oli mielestään joutunut aivan käsittämättömän vääryyden kohteeksi ollessaan fankilassa samaan aikaan, kun pikkuterroristi sai olla kentällä ja tavata kamuja. Jouduimme ottamaan Fridan mukaan turistiksi ja onneksi järjestäjät suhtautuivat ongelmaamme ilahduttavan myönteisesti.